YFU Hungary

A 7 legrosszabb kifogás az óvszer nélküli szexre

Biztonságosan akarja csinálni, mert nem akar nemi betegséget kapni, vagy mert még nem áll készen a gyermekvállalásra. Bármi legyen is az oka, az ágyban fekvő partnerének ezt tiszteletben kell tartania. Akár nyelves csókkal, erotikus masszázzsal vagy szopással kezded, utána mindig húzz óvszert. Sajnos nem mindenki rajong az óvszerért, ezért rengeteg kifogás van arra, hogy ne használjuk - íme a 7 legrosszabb kifogás egymás után!

1. vegye be a tablettát

A fogamzásgátló tabletta megvédi a nőket a nem kívánt terhességtől. A tabletta egyáltalán nem véd a nemi betegségek ellen. Furcsa módon néhányan még mindig nem értik ezt teljesen. Tehát a "fogamzásgátlót szedsz, ugye?" egyáltalán nem jó indok arra, hogy óvszer nélkül szexelj. Emellett férfiként soha nem lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy a nő szedi a tablettát. Lehet, hogy nem szedi rendszeresen a tablettát, lehet, hogy elfelejtette, vagy lehet, hogy hazudik (bármilyen okból). Tehát nem csak apa akar lenni? Akkor mindig használjon óvszert. A szex olyasvalami, amit párként csináltok. Tehát mindketten egyformán felelősek vagytok.

2. sterilizálták

Egyes férfiak úgy vélik, hogy nem szükséges óvszert használni, ha sterilizálták őket. Végül is a terhesség kockázata minimális. De akárcsak a fogamzásgátló tabletták szedése esetén, itt is fennáll a nemi úton terjedő fertőzés kockázata.

3. az óvszer szaga és íze rossz

Gyakran hallott kifogás, amely talán nem is teljesen valótlan. Az óvszereknek gyakran gumiszerű ízük van, és az illatuk sem feltétlenül erotikus. Ez azonban nem lehet kifogás az óvszer használatának elkerülésére. Csak végezzen egy kis kutatást a különböző márkákról. Az egyik márkának más az illata, mint a másiknak. És lehet, hogy felfedez egy olyan márkát, amelynek illata és íze tetszik Önnek. Vannak ízesített óvszerek is, amelyek a biztonságos orális szexet szórakoztatóvá teszik.

4. óvszer nélkül több az érzés.

Igen, különösen a férfiak többet "éreznek" szex közben, ha anélkül csinálják. Egyesek még azt is állítják, hogy teljesen elzsibbad, amint felhúzza az óvszert. Ha ez a helyzet, akkor valószínűleg túl nagy vagy túl kicsi óvszert használ. Természetesen nagyon kellemetlen (enyhén szólva), amikor kevés vagy egyáltalán nem érez behatolást, de az óvszerrel való szexnek nem kell zsibbadnia. Találja ki a péniszének megfelelő méretet, és kísérletezzen különböző típusú óvszerekkel.

A nők néha azt is mondják, hogy az óvszer nélküli szex jobb. Ez részben azért van így, mert a bőrrel való érintkezés révén mentálisan jobban kötődnek az ágyban fekvő partnerükhöz. Ez igaz lehet, de tudod, mi az, ami még jól esik? Biztonságban és épségben lenni. Legközelebb adjon választási lehetőséget a partnerének: szex óvszerrel és egy kicsit kevesebb érzékenységgel, vagy nem szex és egyáltalán nem érez semmit.

5. túl nagy az óvszerhez

Ezt már megbeszéltük korábban. Ez egy nagyon ostoba kifogás, mert minden péniszmérethez létezik megfelelő óvszer. Különböző méretű óvszerek kaphatók. Nem jó az óvszer? Akkor vegyen egy nagyobb (vagy kisebb) méretet.

6. nem tartasz óvszert a zsebedben

Győződjön meg róla, hogy mindig van magánál óvszer, amikor randizni vagy szórakozni megy. Soha nem tudhatod, hogyan ér véget az éjszaka. És ha óvszer nélkül találod magad, vannak helyek, ahol mindig tudsz venni - mit szólnál egy éjszakai bolthoz vagy a helyi kocsma mosdójához?

7. latex allergia

Ritka, de létezik: olyan emberek, akik valóban allergiásak az óvszerben lévő latexre. Egyébként, ha ezt tudod magadról, akkor valószínűleg van latexmentes óvszer a táskádban, igaz?

f2fa6279ccc0c690c6fca0427160f181