Külföldi tanulás

Kedvezmények

1. Minden olyan jelentkező, akinek családtagja (szülő vagy testvér) már vett részt YFU-s programon, vagy akinek családja a jelentkezést megelőzően fogadott egy tanévre érkező külföldi cserediákot a YFU-val, 10% kedvezményben részesül a programdíj deviza részéből.

2. Minden olyan jelentkező, aki 2020. november 30-ig beadja jelentkezési lapját a 2021/2022-es év programjára, szerződéskötéskor 50.000 Ft kedvezményben részesül. A kedvezmény csak a hagyományos éves program esetén vehető igénybe.

A fent leírt kedvezmények nem kombinálhatóak, egy diák esetén csak egy vehető igénybe.

Ösztöndíj

Szervezetünk fontosnak tartja, hogy olyan diákok is részt vehessenek csereprogramjainkon, akiknek családja anyagi körülmények miatt nem tudja fedezni a teljes programdíjat. Ha kiutazásodhoz anyagi támogatásra van szükséged, pályázhatsz a YFU ösztöndíjára, melyet a YFU Ösztöndíj Bizottsága a családok anyagi helyzetének és a diák pályázatának figyelembe vételével ítél oda. Az ösztöndíj a befizetendő részvételi díj deviza részét csökkenti, mértéke a teljes programdíjnak max. 30%-a lehet. Ösztöndíjra jelentkezni az erre szóló pályázati lapon lehetséges, amely kizárólag a rendes jelentkezési lappal együtt érvényes. Az ösztöndíj lehetőség a nyári programra, valamint a Japán programokra nem vonatkozik.

A 2021/2022-es programévre szóló ösztöndíj pályázatok beadási határideje: 2021. január 15.