Cserediák fogadás

 • A 2020/21-es tanévet Magyarországon töltő diákok!
  Kedves Érdeklődő!

  Az itt látható diákoknak keresünk fogadócsaládokat. Ha szívesen fogadna diákot, kérem, jelezze e-mailben, telefonon, vagy az "Írj Nekünk" menüpontra kattintva!
 • Kanyarat
  Ayumi
  Japán
  15 éves japán lány.
  Kedveli a sportokat, főleg a kosárlabdát és a röplabdát. Szívesen kipróbálna Magyarországon népszerű sportokat. Szeret sütni-főzni, állatok között lenni, érdeklik a természettudományok. 3 éve tanul angolul, még gyakorolnia kell, de nagyon lelkes.
 • Kanyarat
  Sophie
  Németország
  15 éves német lány.
  Zenei programunkon fog részt venni egy XI. kerületi zeneiskolában, így a fővárosban és a környéken keresünk neki családot. Hangszerei a zongora, dob és ukulele, de teniszezni is és olvasni is nagyon szeret. Fél a kutyáktól.
 • Kanyarat
  Soshi
  Japán
  15 éves japán fiú.
  Nyolc éve focizik és szívesen folytatná ezt a sportot Magyarországon is. Élvezi a sportközvetítéseket is, a focin kívül érdekli például a röplabda, rugby, sumo és baseball is. Nagyon szeret fotózni, főként repülőgépeket és szép tájakat. Több éve tanul már angolul és szeretne fejlődni.
 • Kanyarat
  Watchirawit
  Thaiföld
  15 éves thai fiú, beceneve Best.
  Kéttannyelvű programunkon fog részt venni egy XIII. kerületi két tanítási nyelvű iskolában, így a fővárosban keresünk neki családot. Szeret sportolni, két éve taekwondozik és kilenc éve focizik. A focizást szívesen folytatná Magyarországon is. 9 éve tanul angolul, ez a kedvenc tantárgya.
 • Kanyarat
  Yuka
  Japán
  15 éves japán lány.
  Zongorázik, pingpongozik, de szereti a teniszt és a röplabdát is. Tagja a hagyományos japán teaceremónia klubnak. Szeret kézműveskedni, sütni és főzni. 7 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Amelie
  Németország
  17 éves német lány.
  Szeret rajzolni, festeni, szaxofonon és zongorán játszik, érdekli a táncművészet. Szívesen néptáncolna Magyarországon. Anyukája magyar származású, ezért valamennyire beszél magyarul, és nagyon szeretne közelebb kerülni a magyar kultúrához. Angolul jól tud, de emellett franciául is tanul.