Cserediák fogadás

 • Kanyarat
  Legyetek Ti is Fogadócsalád!
  A fogadható diákok bemutatkozása alább olvasható. Jelenleg a 2024/2025-ös tanévre érkező diákok fogadására van lehetőség. A diákok augusztusban érkeznek Magyarországra és egy teljes tanévet, vagy egy félévet töltenek nálunk. A jelentkezés még folyamatban van, a már fogadható diákok bemutatkozását folyamatosan frissítjük. Amennyiben szeretnének fogadócsaládnak jelentkezni vagy további információt kapni valamelyik diákról, lépjenek kapcsolatba irodánkkal!
 • Kanyarat
  Himeka
  Japán
  Himeka 14 éves nagyon sokoldalú, érdeklődő diáklány. Európai és ázsiai gyökerekkel rendelkezik és japán anyanyelve mellett jól beszél angolul is. Marimba hangszeren játszik, atletizál, úszik, karatézik és pilátes edzésre jár. Szereti a kulturális élményeket, az utazást, kirándulást, de az otthoni főzés és a rajzolás is lefoglalja. Jól megtalálja a hangot a fiatalabb gyerekekkel, a háziállatokat kifejezetten szereti. Kitűnő tanuló és izgatottan várja, hogy megismerje Magyarországot. Himeka az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Antonia
  Németország
  Antonia 15 éves diáklány Németországból. A zenei programunkon vesz részt, brácsa a fő hangszere. Anyanyelve a német és az orosz, emellett jól beszél angolul is. Szeret futni, közösen főzőcskézni, sokat olvas és hobbija a kötés. Kiegyensúlyozott, nyugodt természetű ember. Antonia egy tanévre érkezik hozzánk és Budapesten, egy zuglói zenei szakközépiskolába fog járni, így budapesti vagy Budapest környéki családot keresünk számára.
 • Kanyarat
  Maximilian
  Németország
  Maximilian 16 éves német fiú. Közösségi ember, akivel bármiről lehet beszélgetni. A zene fontos része az életének, három hangszeren játszik és zenekarba jár, sőt a családjával is sokszor zenélnek együtt. Szereti a történelmet, a hagyományokat. Vallásos környezetből jön, kötelességtudó és segítőkész. Otthon is rendszeresen részt vesz a ház körüli munkákban, sokat segít apukájának. A zenei programunk keretein belül Kelenföldön egy zenei szakgimnázium tanulója lesz, így Budapesten vagy környékén keresünk számára családot.
 • Kanyarat
  Francisca
  Chile
  Francisca 15 éves chilei lány, az anyanyelve spanyol és angolul is beszél. Vidám, megbízható lány, akit sok minden érdekel, a divattól, a pop zenén keresztül a természettudományokig és történelemig. Szereti az állatokat, otthon is van egy kutyája és bár macska allergiája miatt a hálószobájába nem engedheti be a cicákat, akármilyen háziállattal szívesen lakik együtt. Francisca egy egész évre érkezik hazánkba és bárhol elhelyezhető az országban.