Cserediák fogadás

 • Kanyarat
  Legyetek Ti is Fogadócsalád!
  A jelenleg fogadható diákok bemutatkozása alább olvasható. Van lehetőség azonnali rövidebb távú fogadásra a 2023/24-es tanévre érkezett, már itt lévő diákok esetében, illetve várjuk a fogadócsaládok jelentkezését a 2024/2025-ös tanévre érkező diákok fogadására is. A jövő tanévre érkező diákok augusztusban érkeznek Magyarországra és egy teljes tanévet, vagy egy félévet töltenek nálunk. A jelentkezés még folyamatban van, a már fogadható diákok bemutatkozását folyamatosan frissítjük. Amennyiben szeretnének fogadócsaládnak jelentkezni vagy további információt kapni valamelyik diákról, lépjenek kapcsolatba irodánkkal!
 • Kanyarat
  Sayaka
  Japán
  Sayaka 14 éves mosolygós és segítőkész lány Japánból, aki egy teljes tanévre érkezik hazánkba. Nagyon sportos és érdeklődő személyiség. Versenyszerűen úszik, maratonokat fut, jól síel és nagyon szeret focimeccseket nézni a tévében. Szívesen megy kirándulni, főzőcskézik a családdal, de szeret filmeket nézni és zenét hallgatni is. Tanárai szerint jó angolos. Kíváncsian várja, hogy megismerje a magyar kultúrát. Sayaka az ország bármely területén elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Shion
  Japán
  Shion 15 éves fiú Japánból. Nagyon szeret beszélgetni a világ dolgairól és odafigyel másokra. Jól beszél angolul. Sok éve hegedül, amit szívesen folytatna a csereéve alatt is. Ezen felül otthon softball-ozik és vívni jár, bár nem tartja magát sportosnak. Magyarországon reméli, hogy kipróbálhatja a lovaglást. Nagyon érdekli a számítógépes programozás. Egy tanévre érkezik hazánkba és bárhol elhelyezhető az országban.
 • Kanyarat
  Himeka
  Japán
  Himeka 14 éves nagyon sokoldalú, érdeklődő diáklány. Európai és ázsiai gyökerekkel rendelkezik és japán anyanyelve mellett jól beszél angolul is. Marimba hangszeren játszik, atletizál, úszik, karatézik és pilátes edzésre jár. Szereti a kulturális élményeket, az utazást, kirándulást, de az otthoni főzés és a rajzolás is lefoglalja. Jól megtalálja a hangot a fiatalabb gyerekekkel, a háziállatokat kifejezetten szereti. Kitűnő tanuló és izgatottan várja, hogy megismerje Magyarországot. Himeka az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Miyu
  Japán
  Miyu 16 éves lány Japánból. Kiegyensúlyozott, derűs egyéniség, akit különösen érdekel a történelem és várja, hogy minél többet megtudhasson Magyarországról, Európáról. Kitűnő tanuló, szeret sportolni, jelenlegi sportja a röplabdázást. Zongorázik és kórusban énekel. Anyanyelve japán, angolul sok éve tanul. Miyu bárhol elhelyezhető az országban.
 • Kanyarat
  Antonia
  Németország
  Antonia 15 éves diáklány Németországból. A zenei programunkon vesz részt, brácsa a fő hangszere. Anyanyelve a német és az orosz, emellett jól beszél angolul is. Szeret futni, közösen főzőcskézni, sokat olvas és hobbija a kötés. Kiegyensúlyozott, nyugodt természetű ember. Antonia egy tanévre érkezik hozzánk és Budapesten, egy zuglói zenei szakközépiskolába fog járni, így budapesti vagy Budapest környéki családot keresünk számára.
 • Kanyarat
  Roberto
  Olaszország
  Roberto 16 éves olasz fiú, aki a 2024-25-ös tanév első félévét tölti hazánkban. A zenei programunkra jelentkezett, orgonán, fuvolán és zongorán is játszik. Nagyon barátságos, vidám fiú. A zene mellett fontos számára a cserkészet és a sport is. Szeret főzni, fényképezni, érdekli a filozófia. Családjával és barátaival eseménydús életet élnek sok programmal és utazással. Budapesten, egy zuglói zenei szakközépiskolába fog járni, így budapesti vagy Budapest környéki családot keresünk számára.
 • Kanyarat
  Alicia
  Németország
  Alicia 16 éves német lány. Nagyon életvidám, boldog ember, akinek a kedvenc zenekara a Bagossy Brothers Company, magyar zenekar. Énekkarban énekel, hegedülni tanul és szeretne magyar néptáncra járni. Jól kijön a gyerekekkel, otthon egy kisgyerekeknek szóló templomi foglakozáson rendszeresen besegít. Szeret mindenféle kreatív foglalkozást, horgol, varr, főz, de szívesen kipróbál bármilyen sportot is. Vegetáriánus, de otthon is szokott magának főzőcskézni és azért a gulyáslevest szívesen megkóstolná! Alicia egy tanévre érkezik és az ország bármely pontján elhelyezhető.
 • Kanyarat
  Poom
  Thaiföld
  Poom 16 éves thai diák, aki 2023. augusztusában érkezett hazánkban. Az Orchidea Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulója Budapesten (XIII. kerület). Poom mosolygós, kedves fiú, aki nagyon szereti a háziállatokat. Az iskolában nagyon szépen beilleszkedett, sok barátja van és kitűnő félévi bizonyítványt szerzett. Jelenleg tollaslabdázni jár, amit nagyon élvez. Már ügyesen, önállóan közlekedik Budapesten. Thai az anyanyelve, angolul egyre jobban beszél, magyarul még kevésbé tud. 2024 márciusától június végéig, tehát 4 hónapra keresünk számára fogadócsaládot.
 • Kanyarat
  Vicente
  Chile
  Vicente 18 éves chilei fiú, aki 2023. augusztusa óta tartózkodik Magyarországon. Vicente jelenleg a II. Kerületi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium tanulója, de amennyiben az iskolától távol lakó család vállalja a fogadását, nyitott az iskolaváltásra. Vicente nagyon önálló, talpraesett fiatalember, aki nagyon élvezi a közös programokat, szeret utazni, múzeumba járni, barátokat szerezni. Nagyon sportos, szeret futni, edzeni és imád táncolni. Az anyanyelve spanyol, angolul jól beszél, magyarul kevésbé tud. 2024 március közepétől június végéig, tehát 3 és fél hónapra keresünk számára fogadócsaládot.