YFU Hungary

Külföldi tanulás

Kedvezmények

1. Minden olyan jelentkező, akinek testvére már vett részt YFU-s programon, vagy akinek családja a jelentkezést megelőzően fogadott YFU-s, egy tanévre érkező külföldi cserediákot, 10% kedvezményben részesül a programdíj deviza részéből.

2. Minden olyan jelentkező, aki 2018. október 31-ig beadja a jelentkezési lapját, szerződéskötéskor 50.000 Ft 

kedvezményben részesül. A kedvezmény csak a hagyományos éves program esetén vehető igénybe. (Csereév: 2019/20) A fent leírt kedvezmények és ösztöndíjak nem kombinálhatóak, egy diák esetén csak egy vehető igénybe.

Ösztöndíj

Szervezetünk fontosnak tartja, hogy olyan diákok is részt vehessenek csereprogramjainkon, akiknek családja anyagi körülményeik miatt nem tudja fedezni a teljes programdíjat. Ha kiutazásodhoz anyagi támogatásra van szükséged, pályázhatsz a YFU ösztöndíjára, melyet a YFU Ösztöndíj Bizottsága a családok anyagi helyzetének és a diák pályázatának figyelembe vételével ítél oda. Az ösztöndíj a befizetendő részvételi díj deviza részét csökkenti, mértéke a teljes programdíjnak max. 30%-a lehet. Ösztöndíjra jelentkezni az erre szóló pályázati lapon lehetséges, melyet letölthetsz honlapunkról. Az ösztöndíj lehetőség a nyári programra, valamint a Japán programokra nem vonatkozik.

Ösztöndíj beadási határidő: 2018. december 15. - Csereév: 2019/20