YFU Hungary

Cserediák fogadás

 • A 2017/18-as tanévet Magyarországon töltő diákok!
  Kedves Érdeklődő!

  Az itt látható diákoknak keresünk fogadócsaládokat. Ha szívesen fogadna diákot, kérem jelezze e-mailben, telefonon, vagy az "Írj Nekünk" menüpontra kattintva!
 • Kanyarat
  Kritchakorn
  Thaiföld
  16 éves thai lány, beceneve Pepe. Szeret a barátaival lenni, zenét hallgatni, és olvasni. Szabadidejében tollasozni szokott néha és fuvolázni is elkezdett. 9 éve tanul angolul és hobbiból is szeret az angollal foglalkozni.
 • Kanyarat
  Weeraphat
  Thaiföld
  16 éves thai fiú. Nyitott és barátságos, élvezi a csapatmunkát és a sportokat. Nagyon szeret téli tevékenységekben részt venni, mint síelés, hóember építés, hódeszkázás. Szívesen folytatná az itthoni hobbijait, ami a foci, az úszás és a pingpongozás. 9 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Wittawin
  Thaiföld
  17 éves thai fiú. Szeretne meglátogatni minél több természeti és történelmi látványosságot, múzeumokat, valamint sokat tanulni a magyar kultúráról és hagyományokról. Szívesen folytatná hobbijait, a biciklizést és az úszást, valamint az önkénteskedést. 10 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és 3 éve japánul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Hjördis
  Németország
  15 éves német lány. A YFU zenei programjára érkezik, így olyan városban keresünk neki családot, ahol van zenei szakközépiskola. Nagybőgőn játszik, de mellette nagyon szeret sportolni. Hobbijai közé tartoznak a foci, a futás, a sífutás és a falmászás is, melyeket szívesen folytatna Magyarországon is. 9 éve tanul angolul és 4 éve franciául.
 • Kanyarat
  Nora
  Németország
  16 éves német lány. Szabadidejében önkéntes munkát végez, és kórházakba jár gyerekekkel foglalkozni. Emellett nyitott mindenféle sport kipróbálására. 8 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és spanyolul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Sirma
  Törökország
  16 éves török lány. Szeret sportolni, főleg teniszezni, amit szívesen folytatna Magyarországon is. Legnagyobb álma, hogy a Balatonon windszörfözhessen. 5 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és 4 éve spanyolul, de ezt a nyelvet nehezen használja.
 • Kanyarat
  Yuna
  Japán
  17 éves japán lány. Nagyon szereti a zenét, 5 éve játszik trombitán és két éve gitározik. Érdekli a magyar zene és kultúra, nagyon szeretne magyarul tanulni. 5 éve tanul angolul, egyre jobban megy neki.
 • Kanyarat
  Vanessa
  Németország
  15 éves német lány. Nagyon érdekli a német nyelv és a történelem. Szereti a természetet, szívesen kipróbálna különféle sportokat, különösen a lacrosse-t. Szeret kirándulni. 6 éve tanul angolul, ami jól megy neki, ezen felül franciául és spanyolul is évek óta tanul.
 • Kanyarat
  Marlene
  Mexikó
  17 éves mexikói lány. Nagyon szereti az állatokat, rendszeresen jár lovagolni, ez a legkedvesebb hobbija. Nagyon kíváncsi a magyar kultúrára és a magyar ízekre. 14 éve tanul angolul, 2 éve kínaiul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Anna
  Észtország
  17 éves észt lány. Egyik szenvedélye a nyelvtanulás. Szeret zenélni, ukulelén és gitáron is játszik. Nagyon érdekli a magyar nyelv és a magyar konyha. 10 éve tanul angolul, 6 éve mandarinul, valamint oroszul, koreaiul és az utóbbi időben magyarul is tanul.
 • Kanyarat
  Lisa
  Svédország
  18 éves svéd lány. Egy farmon él a családjával, sokat segít a ház körüli munkákban. Kisebb korában a családjával már járt Magyarországon, akkor nagyon megtetszett neki az ország, ezért is szeretne most visszajönni. 7 éve tanul angolul, ami jól megy neki, valamint németül és franciául is tanul.
 • Kanyarat
  Ana Isabel
  Ecuador
  18 éves ecuadori lány. Sokat olvasott már Magyarországról, nagyon kíváncsi az országra. Szabadidejében önkéntes munkát végez, rászorulóknak segít. Nagyon szereti az állatokat, szeret kézműveskedni, festeni, táncolni, zenét hallgatni. 12 éve tanul angolul, ami jól megy neki. Vegetáriánus.
 • Kanyarat
  Fernanda
  Mexikó
  18 éves mexikói lány. Nagyon szeretné folytatni az önkénteskedést Magyarországon is, és a magyar nyelv is nagyon érdekli. Szívesen kipróbálná síelést és eljárna kiállításokra is, illetve részt venne minél több szabadtéri elfoglaltságban. 12 éve tanul angolul, 3 éve németül, és 2 éve franciául is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Nora
  Németország
  15 éves német lány. Nagyon kreatív, szeret énekelni, festeni, fényképezni és színházba járni. Énekel az iskolai kórusban, zongorázni és hegedülni is tanul. Anyukája magyar származású, így nagyon szeretné minél jobban megismerni az országot és a magyar kultúrát. 6 éve tanul angolul, 4 éve pedig latinul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Melissa
  Németország
  17 éves német lány. Szabadidejében a húgaival jár lovagolni, valamint kung- fuzni tanul. Nagyon szeret utazni, kirándulni és új tájakat, országokat felfedezni. 6 éve tanul angolul, 5 éve pedig latinul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Lea
  Németország
  16 éves német lány. Nagyon szereti a sportokat – főként a balettet és az aerobicot – az informatikát és a zenét, iskolai kórusban is énekel, valamint fuvolán is játszik. Nagyon érdekli a magyar kultúra és a magyar nyelv. 6 éve tanul angolul, 5 éve pedig latinul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Yuri
  Japán
  17 éves japán lány. Szeret gitározni, biciklizni és kirándulni. Nagyon érdekli a biológia és az orvostudomány, később ezen a vonalon szeretne továbbtanulni. 4 éve tanul angolul, még gyakorolnia kell, hogy könnyebben használja a nyelvet.
 • Kanyarat
  Aki
  Japán
  16 éves japán lány. Nagyon szeret sütni-főzni, szívesen főzne tradicionális japán ételeket, valamint szeretné megismerni a magyar konyhát is. Judózni tanul. 4 éve tanul angolul, még gyakorolnia kell, de már egyre magabiztosabb.
 • Kanyarat
  Mario
  Olaszország
  17 éves olasz fiú. Szabadidejében röplabdázik, legkedvesebb hobbija az éneklés. Nagyon szeret utazni, a családjával lenni, olvasni és fényképezni. 10 éve tanul angolul, ami nagyon jól megy neki, és 3 éve spanyolul is elkezdett tanulni.