YFU Hungary

Cserediák fogadás

 • A 2017/18-as tanévet Magyarországon töltő diákok!
  Kedves Érdeklődő!

  Az itt látható diákoknak keresünk fogadócsaládokat. Ha szívesen fogadna diákot, kérem jelezze e-mailben, telefonon, vagy az "Írj Nekünk" menüpontra kattintva!
 • Kanyarat
  Kritchakorn
  Thaiföld
  16 éves thai lány, beceneve Pepe. Szeret a barátaival lenni, zenét hallgatni, és olvasni. Szabadidejében tollasozni szokott néha és fuvolázni is elkezdett. 9 éve tanul angolul és hobbiból is szeret az angollal foglalkozni.
 • Kanyarat
  Weeraphat
  Thaiföld
  16 éves thai fiú. Nyitott és barátságos, élvezi a csapatmunkát és a sportokat. Nagyon szeret téli tevékenységekben részt venni, mint síelés, hóember építés, hódeszkázás. Szívesen folytatná az itthoni hobbijait, ami a foci, az úszás és a pingpongozás. 9 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Wittawin
  Thaiföld
  17 éves thai fiú. Szeretne meglátogatni minél több természeti és történelmi látványosságot, múzeumokat, valamint sokat tanulni a magyar kultúráról és hagyományokról. Szívesen folytatná hobbijait, a biciklizést és az úszást, valamint az önkénteskedést. 10 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és 3 éve japánul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Hjördis
  Németország
  15 éves német lány. A YFU zenei programjára érkezik, így olyan városban keresünk neki családot, ahol van zenei szakközépiskola. Nagybőgőn játszik, de mellette nagyon szeret sportolni. Hobbijai közé tartoznak a foci, a futás, a sífutás és a falmászás is, melyeket szívesen folytatna Magyarországon is. 9 éve tanul angolul és 4 éve franciául.
 • Kanyarat
  Nora
  Németország
  16 éves német lány. Szabadidejében önkéntes munkát végez, és kórházakba jár gyerekekkel foglalkozni. Emellett nyitott mindenféle sport kipróbálására. 8 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és spanyolul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Sirma
  Törökország
  16 éves török lány. Szeret sportolni, főleg teniszezni, amit szívesen folytatna Magyarországon is. Legnagyobb álma, hogy a Balatonon windszörfözhessen. 5 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és 4 éve spanyolul, de ezt a nyelvet nehezen használja.
 • Kanyarat
  Yuna
  Japán
  17 éves japán lány. Nagyon szereti a zenét, 5 éve játszik trombitán és két éve gitározik. Érdekli a magyar zene és kultúra, nagyon szeretne magyarul tanulni. 5 éve tanul angolul, egyre jobban megy neki.
 • Kanyarat
  Vanessa
  Németország
  15 éves német lány. Nagyon érdekli a német nyelv és a történelem. Szereti a természetet, szívesen kipróbálna különféle sportokat, különösen a lacrosse-t. Szeret kirándulni. 6 éve tanul angolul, ami jól megy neki, ezen felül franciául és spanyolul is évek óta tanul.
 • Kanyarat
  Nonoka
  Japán
  17 éves japán lány. A tánc és a zene nagyon fontos számára, már 12 éve tanul táncolni, szívesen folytatná. Szeret nyelveket tanulni és utazni, nagyon kíváncsi Magyarországra és a magyar nyelvre. 4 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Marlene
  Mexikó
  17 éves mexikói lány. Nagyon szereti az állatokat, rendszeresen jár lovagolni, ez a legkedvesebb hobbija. Nagyon kíváncsi a magyar kultúrára és a magyar ízekre. 14 éve tanul angolul, 2 éve kínaiul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Doris
  Németország
  15 éves német lány. Hobbija a zene – nagyon szeret gitározni és kórusban énekelni. Szeretné minél jobban megismerni Magyarországot. Nagyon szeret olvasni és önkénteskedni. 8 éve tanul angolul, beszél franciául is és egy éve elkezdett spanyolul tanulni.
 • Kanyarat
  Anna
  Észtország
  17 éves észt lány. Egyik szenvedélye a nyelvtanulás. Szeret zenélni, ukulelén és gitáron is játszik. Nagyon érdekli a magyar nyelv és a magyar konyha. 10 éve tanul angolul, 6 éve mandarinul, valamint oroszul, koreaiul és az utóbbi időben magyarul is tanul.