YFU Hungary

Cserediák fogadás

 • Kanyarat
  A 2018/19-as tanévet Magyarországon töltő diákok!
  Kedves Érdeklődő!

  Az itt látható diákoknak keresünk fogadócsaládokat. Ha szívesen fogadna diákot, kérem jelezze e-mailben, telefonon, vagy az "Írj Nekünk" menüpontra kattintva!
 • Kanyarat
  Joana
  Németország
  17 éves német lány.
  Legkedvesebb hobbija a lovaglás – ezt, ha megoldható, nagyon szeretné folytatni Magyarországon is. Sok háziállatuk van, nagyon szeret állatokkal foglalkozni. Nagyon jól beszél angolul, 8 éve tanulja a nyelvet.
 • Kanyarat
  Vanessa
  Németország
  16 éves német lány. Versenyszerűen ugrókötelezik, más sportok is érdeklik. A családjával sokat kirándulnak, nagyon szeret túrázni. Azért választotta Magyarországot, mert nagyon érdekli a magyar nyelv. Jól beszél angolul, 6 éve tanul. Néhány éve vegetáriánus étrendet követ, de minden köretet és adott esetben húst is hajlandó enni.
 • Kanyarat
  Rinna
  Japán
  18 éves japán lány.
  Szereti a sportokat, otthon kosárlabdázik és edzőként is segít a csapatnak. Sokat önkénteskedik, szereti az állatokat és nagyon érdekli az orvostudomány. Utolsó évét tölti a középiskolában, jól beszél angolul, 6 éve tanul.
 • Kanyarat
  Sabrina
  Németország
  16 éves német lány.
  2018 augusztusában fél éves programra érkezik Magyarországra.
  9 éve játszik trombitán, tagja egy helyi zenekarnak is. Nagyon szereti a zenét, az állatokat és a tudományos-fantasztikus filmeket. Jól beszél angolul, 8 éve tanul.
 • Kanyarat
  Enzo
  Argentína
  15 éves argentin fiú. A YFU sport programjára érkezik, évek óta atletizál, tagja az iskolája súlylökő csapatának is. Szeret evezni is. Jól beszél angolul, portugálul is tanul.
 • Kanyarat
  Kenya
  Mexikó
  17 éves mexikói lány. Nagyon szereti a zenét és a filmeket, illetve minden kreatív elfoglaltságot. Nagyon jól beszél angolul, emellett franciául és portugálul is tanul.
 • Kanyarat
  Lucia
  Németország
  16 éves német lány.
  A YFU zenei programjára érkezik, 10 éve tanul zongorázni. Legkedvesebb hobbija a balett, kiskora óta táncol. Angolul nagyon jól beszél, emellett franciául és spanyolul is tanul.
 • Kanyarat
  Jack
  Ausztrália
  17 éves ausztrál fiú.
  A YFU zenei programjára jelentkezik, ezért Budapesten keresünk számára fogadócsaládot. Mindene a zene, játszik elektromos és akusztikus gitáron, ukulelén, zongorán és dobon is. Fontos számára az önkéntes munka, és színjátszókörbe is jár. Szeret kempingezni és mindenfajta vízi sportot űzni.