YFU Hungary

Cserediák fogadás

 • Kanyarat
  A 2018/19-as tanévet Magyarországon töltő diákok!
  Kedves Érdeklődő!

  Az itt látható diákoknak keresünk fogadócsaládokat. Ha szívesen fogadna diákot, kérem jelezze e-mailben, telefonon, vagy az "Írj Nekünk" menüpontra kattintva!
 • Kanyarat
  Joana
  Németország
  17 éves német lány.
  Legkedvesebb hobbija a lovaglás – ezt, ha megoldható, nagyon szeretné folytatni Magyarországon is. Sok háziállatuk van, nagyon szeret állatokkal foglalkozni. Nagyon jól beszél angolul, 8 éve tanulja a nyelvet.
 • Kanyarat
  Vanessa
  Németország
  16 éves német lány. Versenyszerűen ugrókötelezik, más sportok is érdeklik. A családjával sokat kirándulnak, nagyon szeret túrázni. Azért választotta Magyarországot, mert nagyon érdekli a magyar nyelv. Jól beszél angolul, 6 éve tanul. Néhány éve vegetáriánus étrendet követ, de minden köretet és adott esetben húst is hajlandó enni.
 • Kanyarat
  Rinna
  Japán
  18 éves japán lány.
  Szereti a sportokat, otthon kosárlabdázik és edzőként is segít a csapatnak. Sokat önkénteskedik, szereti az állatokat és nagyon érdekli az orvostudomány. Utolsó évét tölti a középiskolában, jól beszél angolul, 6 éve tanul.
 • Kanyarat
  Sabrina
  Németország
  16 éves német lány.
  2018 augusztusában fél éves programra érkezik Magyarországra.
  9 éve játszik trombitán, tagja egy helyi zenekarnak is. Nagyon szereti a zenét, az állatokat és a tudományos-fantasztikus filmeket. Jól beszél angolul, 8 éve tanul.
 • Kanyarat
  Esther
  Olaszország
  17 éves olasz lány, a YFU zenei programjára érkezik, így elsősorban Budapesten keresünk számára családot. Fuvolán és zongorán játszik, kórusban is énekel. Sokat dolgozik önkéntesként gyerekekkel és fiatalokkal. Jól beszél spanyolul, angolul és németül is tanul.
 • Kanyarat
  Philipp
  Németország
  15 éves német fiú. Édesanyja magyar származású, ezért is érdeklődik a magyar kultúra és az ország iránt. Nagyon szeret úszni és síelni, szívesen kipróbálná a vízilabdázást is. Nagyon jól beszél angolul, iskolájában gyakran korrepetálja a fiatalabb diákokat. Magyarul és franciául is tanul.
 • Kanyarat
  Enzo
  Argentína
  15 éves argentin fiú. A YFU sport programjára érkezik, évek óta atletizál, tagja az iskolája súlylökő csapatának is. Szeret evezni is. Jól beszél angolul, portugálul is tanul.
 • Kanyarat
  Paula
  Németország
  16 éves német lány.
  2018 augusztusában fél éves programra érkezik Magyarországra.
  Hobbija a lovaglás, a balett és a modern tánc. Jól beszél angolul és franciául is.
 • Kanyarat
  Kenya
  Mexikó
  17 éves mexikói lány. Nagyon szereti a zenét és a filmeket, illetve minden kreatív elfoglaltságot. Nagyon jól beszél angolul, emellett franciául és portugálul is tanul.