YFU Hungary

Cserediák fogadás

 • A 2017/18-as tanévet Magyarországon töltő diákok!
  Kedves Érdeklődő!

  Az itt látható diákoknak keresünk fogadócsaládokat. Ha szívesen fogadna diákot, kérem jelezze e-mailben, telefonon, vagy az "Írj Nekünk" menüpontra kattintva!
 • Kanyarat
  Weeraphat
  Thaiföld
  16 éves thai fiú. Nyitott és barátságos, élvezi a csapatmunkát és a sportokat. Nagyon szeret téli tevékenységekben részt venni, mint síelés, hóember építés, hódeszkázás. Szívesen folytatná az itthoni hobbijait, ami a foci, az úszás és a pingpongozás. 9 éve tanul angolul.
 • Kanyarat
  Hjördis
  Németország
  15 éves német lány. A YFU zenei programjára érkezik, így olyan városban keresünk neki családot, ahol van zenei szakközépiskola. Nagybőgőn játszik, de mellette nagyon szeret sportolni. Hobbijai közé tartoznak a foci, a futás, a sífutás és a falmászás is, melyeket szívesen folytatna Magyarországon is. 9 éve tanul angolul és 4 éve franciául.
 • Kanyarat
  Nora
  Németország
  16 éves német lány. Szabadidejében önkéntes munkát végez, és kórházakba jár gyerekekkel foglalkozni. Emellett nyitott mindenféle sport kipróbálására. 8 éve tanul angolul, ami jól megy neki, és spanyolul is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Yuna
  Japán
  17 éves japán lány. Nagyon szereti a zenét, 5 éve játszik trombitán és két éve gitározik. Érdekli a magyar zene és kultúra, nagyon szeretne magyarul tanulni. 5 éve tanul angolul, egyre jobban megy neki.
 • Kanyarat
  Vanessa
  Németország
  15 éves német lány. Nagyon érdekli a német nyelv és a történelem. Szereti a természetet, szívesen kipróbálna különféle sportokat, különösen a lacrosse-t. Szeret kirándulni. 6 éve tanul angolul, ami jól megy neki, ezen felül franciául és spanyolul is évek óta tanul.
 • Kanyarat
  Anna
  Észtország
  17 éves észt lány. Egyik szenvedélye a nyelvtanulás. Szeret zenélni, ukulelén és gitáron is játszik. Nagyon érdekli a magyar nyelv és a magyar konyha. 10 éve tanul angolul, 6 éve mandarinul, valamint oroszul, koreaiul és az utóbbi időben magyarul is tanul.
 • Kanyarat
  Lisa
  Svédország
  18 éves svéd lány. Egy farmon él a családjával, sokat segít a ház körüli munkákban. Kisebb korában a családjával már járt Magyarországon, akkor nagyon megtetszett neki az ország, ezért is szeretne most visszajönni. 7 éve tanul angolul, ami jól megy neki, valamint németül és franciául is tanul.
 • Kanyarat
  Fernanda
  Mexikó
  18 éves mexikói lány. Nagyon szeretné folytatni az önkénteskedést Magyarországon is, és a magyar nyelv is nagyon érdekli. Szívesen kipróbálná síelést és eljárna kiállításokra is, illetve részt venne minél több szabadtéri elfoglaltságban. 12 éve tanul angolul, 3 éve németül, és 2 éve franciául is elkezdett tanulni.
 • Kanyarat
  Melissa
  Németország
  17 éves német lány. Szabadidejében a húgaival jár lovagolni, valamint kung- fuzni tanul. Nagyon szeret utazni, kirándulni és új tájakat, országokat felfedezni. 6 éve tanul angolul, 5 éve pedig latinul is elkezdett tanulni.