Fogadócsaládokat keresünk a 2021/2022-es tanévre!

Fogadócsaládokat keresünk külföldről érkező cserediákok számára!

Minden augusztusban középiskolás diákok érkeznek hozzánk a világ minden tájáról. A Magyarországon töltött tanév vagy szemeszter során magyar fogadócsaládnál laknak és helyi középiskolába járnak. A cserediákok a fogadócsaládokon keresztül megismerhetik a magyar kultúrát, szokásokat, a magyar emberek életét és gondolkodásmódját. A családi közeg nyújtja a legnagyobb segítséget a beilleszkedésben és a nyelvtanulásban is. Az együtt töltött idő életre szóló élményeket és kapcsolatokat jelent a cserediákok és a családok számára egyaránt.

A 2021/2022-es tanév során fogadható diákok rövid bemutatkozása itt található. Mivel a jelentkezési időszak még nem ért véget a diákok számára, további jelentkezőkkel bővül még a lista a következő hetekben. További információt találsz a diákfogadásról itt és a beutazó tájékoztatónkban.

Kíváncsi vagy korábbi fogadócsaládok tapasztalataira? Itt találsz élménybeszámolókat!

Várjuk a jelentkezéseket! A jelentkezési lap beküldését követően diákjainkról bővebb tájékoztatás, fényképes bemutatkozó anyag kérhető. Kérdéseitekkel forduljatok Elekes Mária program koordinátorunkhoz a maria.elekes@yfu.hu címen vagy a +36 30 20 10 125 telefonszámon!